Extra capaciteit door productie op zondag

Helaas heeft Oté de laatste tijd niet alle producten kunnen uitleveren binnen de periode die u van ons gewend bent. Vanaf eind oktober produceren we ook op zaterdag en zondag om achterstanden weg te werken en om in de (nabije) toekomst aan de vraag te kunnen voldoen.

Terug

Niet alle oorzaken van de leveringsproblemen hebben we zelf in de hand, maar er zijn ook oorzaken waar we wel zelf invloed op hebben. Een daarvan is dat de capaciteit onvoldoende was om aan de stijgende vraag naar Oté producten te kunnen voldoen.

Dat proberen we op te lossen door ook op zaterdag en zondag te gaan produceren. Na een zeer succesvolle zoektocht naar mensen die in het weekend willen werken, hebben we voldoende mensen aangenomen om ook in het weekend productie te draaien.

De start is gemaakt en het streven is om snel meer te produceren en de leverbetrouwbaarheid te verbeteren, zodat we onze beloftes waar kunnen blijven maken. Vanaf januari zullen de meeste klanten al verbetering gaan merken. Mocht je toch nog hinder ondervinden van leveringsproblemen, neem dan contact met ons op via de Front Office of jouw accountmanager. We denken altijd mee in een oplossing.