Geslaagde US FDA inspectie bij Oté

In september 2023 werd ons bedrijf gecontroleerd door de Amerikaanse FDA. Tijdens de inspectie is beoordeeld of wij produceren conform GMP richtlijnen.

Terug

We zijn verheugd te kunnen melden dat de inspectie succesvol was. Onze huidige status op het FDA-inspectieportaal wordt vermeld als "geen actie aangegeven" (NAI). Dit betekent dat Oté Pharma Sol BV volledig voldoet aan alle ‘Current Good Manufacturing Practices (CGMP)’, een bijzondere prestatie.

Deze prestatie is een bewijs van de toegewijde inspanningen van onze hardwerkende medewerkers die dag in dag uit consequent hebben bijgedragen om ons te helpen voldoen aan de wettelijke normen en deze te overtreffen. We bedanken ook graag onze klanten voor hun loyaliteit en steun.

We verwachten het aantal klanten in de VS dat alles-in-één oplossingen voor contactlensverzorging koopt, voor zowel zachte als RGP-contactlenzen, uit te breiden. Deze inspectie stelt ons ook in staat om de lijn van conserveringsmiddelvrije oogdruppels uit te breiden naar de Amerikaanse markt. We blijven ons inzetten voor het leveren van kwaliteitsproducten die voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.