Nieuw design Oté producten

Er zijn inmiddels al producten in het nieuwe design geleverd aan verschillende klanten. Er is een overgangsperiode van ongeveer zes weken waarin we het ‘oude’ en ‘nieuwe’ design naast elkaar uitleveren.

Terug

Nieuw design Oté producten

We zijn er al een tijd mee bezig, eindelijk is het zover! Alle Oté producten zijn voorzien van een nieuw design. Het nieuwe design is eigenzinnig, opvallend en kleurrijk en een perfecte visuele vertaling van onze slogan; Oté empowers your senses.

Waarom een nieuw design?

We willen dat onze producten herkenbaar zijn en passen bij Oté. De nieuwe huisstijl en de wens om 2 bestaande productlijnen (basic en premium) samen te brengen in 1 lijn boden de ideale gelegenheid om ook de uitstraling van de Oté producten van een nieuwe look te voorzien. Met een resultaat waar we trots op zijn.

Dezelfde producten, dezelfde kwaliteit, nieuwe verpakking

Het enige wat veranderd is aan de Oté producten is het design van de verpakking. Er is niets gewijzigd aan de ingrediënten en de samenstelling van de producten. Hetzelfde geldt voor de kwaliteit. Zoals je van Oté gewend bent, heeft de kwaliteit van onze producten de hoogste prioriteit en worden zij met evenveel zorg en aandacht geproduceerd als voorheen.

Nieuw!

Ook hebben we een aantal nieuwe producten toegevoegd aan onze oogverzorgingslijn. De Oté Essential oogdruppel en de Oté Vitality oogdruppel, oogspray en ampullen. Daarnaast is de Oté Natural nu ook als  oogspray verkrijgbaar.

Alle productinformatie is op deze website terug te vinden bij ‘producten’.

Per wanneer?

Er zijn inmiddels al producten in het nieuwe design geleverd aan verschillende klanten. Er is een overgangsperiode van ongeveer zes weken waarin we het ‘oude’ en ‘nieuwe’ design naast elkaar uitleveren.

Multi Packs

Naast het nieuwe design van de Oté producten zijn nog een aantal zaken gewijzigd. De samenstelling van de Multi Packs (voorheen 360 ml + 100 ml) is aangepast naar 3 flessen van 360 ml. De doosinhoud van de Multi Packs verandert van 6 naar 8 stuks en de Multi Pack van Oté B5 Aqua is nieuw toegevoegd aan ons assortiment.

Daarnaast zijn vanaf heden bijna alle Oté producten verpakt in een doosje met een bijsluiter en lenshouder (indien van toepassing bij het product) en zijn de artikelnummers aangepast.