Nieuw design Oté producten

De oogverzorgingslijn van Oté is uitgebreid. Er zijn maar liefst 5 producten toegevoegd aan het assortiment.

Terug

De oogverzorgingslijn van Oté draagt, net als de contactlensverzorgingsproducten die het bedrijf produceert, bij aan ‘het zien’. Waar de aandacht bij de contactlensvloeistoffen ligt op het goed verzorgen van lenzen, is de focus van de oogdruppels en ooglidsprays gericht op comfort en hydratatie van de ogen en oogleden.

 

Vijf nieuwe oogverzorgingsproducten
De Oté oogverzorgingslijn bestond al uit de Natural en Vitamin oogdruppels en is nu aangevuld met twee nieuwe ooglidsprays, twee nieuwe oogdruppels en ampullen. Alle oogverzorgingsproducten zijn conserveermiddelvrij.

Naast de Natural oogdruppel is er nu ook een Natural ooglidspray met 0,1% Hyaluronaat. Deze spray verbetert het comfort en bevochtiging van de oogleden en omliggende huid en is ideaal voor verlichting van gespannen en vermoeide ogen.

De nieuwe Essential oogdruppel met 0,2% Hyaluronaat brengt extra comfort bij milde oogirritatie en droge ogen.

Onder de naam Vitality zijn vanaf nu een oogdruppel, ooglidspray en ampullen met Provitamine B5 verkrijgbaar. De oogdruppels en ampullen verzachten, hydrateren en verfrissen droge, geïrriteerde ogen en de spray biedt comfort en verlichting aan de oogleden.

 

Kwaliteit van producten is ons grootste goed
Uitbreiding en vernieuwing van het assortiment is belangrijk, maar behoud van kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop bij Oté. Sinds oktober 2023 produceren we ook op zaterdag en zondag, zodat Oté aan de huidige en toekomstige vraag van klanten kan blijven voldoen én de focus op productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid gewaarborgd blijft.

 

Meer info?
Wil je meer informatie over onze (nieuwe) oogverzorgingsproducten? Kijk dan op onze website of neem contact op met de accountmanagers.