Oud vs. nieuw design Oté producten

Begin september heeft Oté het nieuwe design van de Oté producten gelanceerd. Misschien heb je inmiddels producten met het nieuwe design in jouw optiekzaak staan.

Terug

We hebben begrepen dat er vanuit de consument soms vragen zijn over het design en de producten; is het product nog wel hetzelfde en hoe ziet het product dat ik gebruik er nu uit?

Om die vragen te beantwoorden hebben we een overzichtskaart gemaakt waarop de producten in het oude en nieuwe design naast elkaar zijn gezet. Op die manier ziet je klant direct hoe het Oté product dat hij normaal gebruikt er nu uitziet. We helpen je graag om deze boodschap ook over te brengen aan jouw klanten en visueel te maken hoe het design van het product is veranderd ten opzichte van het uiterlijk dat ze gewend zijn.


Zoals we eerder hebben gecommuniceerd, is de kwaliteit van onze producten onze prioriteit. De samenstelling en ingrediënten van de producten zijn hetzelfde gebleven, alleen het uiterlijk is veranderd.

Waar je als opticien al eerder (in het proces) geïnformeerd bent over de overgang naar een nieuw design, komt de wijziging voor jouw klanten waarschijnlijk vrij plotseling. We kunnen ons voorstellen dat zij even moeten wennen.

Voor meer inhoudelijke informatie over de Oté producten verwijzen we je graag naar de productenpagina op deze website.